RECEPTEN: 15 maaltijden die je perfect tijdens het kamperen kan maken

RECEPTEN: 15 maaltijden die je perfect tijdens het kamperen kan maken

Alle dagen sla en tomaten tijdens ‘t kamperen? Think again! Er bestaan wel degelijk een hele hoop overheerlijke recepten waar je maar één pan of kom voor nodig hebt en die dus perfect op dat gasvuurtje bereid kunnen worden. Wees voorbereid en noteer deze recepten al in je kookboekje!

Kamperen is helemaal terug van weggeweest, maar voor de newbies is het niet altijd eenvoudig om in de tent of caravan een originele maaltijd op tafel te zetten. Daarom gingen wij op zoek naar enkele snelle en eenvoudige recepten die volledig campingproof zijn.

Beelden: Libelle Lekker & Unsplash

Meer recepten: 

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram