KV Kortrijk in de wolken met D’Haene: ‘Beste linksachter van de competitie’

KV Kortrijk in de wolken met D’Haene: ‘Beste linksachter van de competitie’

KV Kortrijk heeft het contract van Kristof D’Haene (29) verlengd tot 2024. De linksachter kende een sterk seizoen bij de Kerels en beloont zichzelf nu met een nieuwe verbintenis.

Inmiddels speelt D’Haene al vijf seizoenen voor Kortrijk. Het afgelopen jaar werd hij zelfs gezien als één van de beste linksachters uit de Jupiler Pro League. Even werd D’Haene al getipt bij de Belgische topclubs, maar dat hield hem niet tegen om zijn contract met drie jaar te verlengen. Afgelopen seizoen was de linkspoot goed voor zes assists. Bovendien miste hij geen enkele speelminuut.

Het moge duidelijk zijn: Kortrijk zit absoluut niet stil gedurende deze coronacrisis. Naast de contractverlenging van D’Haene rondde het ook al twee inkomende transfers af. Zo komen Gilles Dewaele (KVC Westerlo) en Michiel Jonckheere (KV Oostende) de rangen versterken volgend seizoen.

Update: Kristof D’Haene heeft zij contract verlengd bij KV Kortrijk tot 2024. Voorzitter Joseph Allijns is in de wolken met de deal en laat zich lovend uit over de linksback op zijn Twitterkanaal. ‘Proficiat, de beste linkerback of hoe je noemen wilt van onze competitie verlengt zijn contract!’, klinkt het.

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *