Jonckheere over zijn ‘corona-transfer’

Jonckheere over zijn ‘corona-transfer’

De overstap van Michiel Jonckheere van KV Oostende naar KV Kortrijk werd de eerste transfer in tijden van corona. Het Oostends boegbeeld doet in Het Nieuwsblad zijn verhaal over de transfer.

Uit het interview blijkt dat Jonckheere al in het begin van het jaar een akkoord had met KV Kortrijk. “Ik heb mijn contract niet vanop afstand getekend. Ik bereikte eind januari al een akkoord met Kortrijk, maar we spraken met beide clubs af het pas bekend te maken op het einde van de reguliere competitie”, aldus de middenvelder in Het Nieuwsblad.

Jonckheere groeide uit tot een boegbeeld van de Kustboys, een vertrek was dan ook voor heel wat supporters een verrassing. “Het liefst had ik mijn carrière in Oostende afgesloten, maar mijn contract loopt deze zomer af en door de onduidelijkheid over de overname kunnen ze me op dit moment geen nieuw aanbieden. Ik heb enkele weken gewacht, maar besliste eind januari toch in te gaan op een voorstel van twee jaar van KV Kortrijk. Ik ben dertig en heb een zoon van een jaar. Dan moet je een rationele keuze maken en mag je geen emoties laten meespelen.”

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *